Segítség! Mit tegyek az ekcémámmal?
Figyelt kérdés
Kiskoromban évekig volt ekcémám, aztán elmúlt és 2 éve újra előjött (23 éves vagyok). A kezemen az ujjaimon jött elő először, akkor elmentem bőrgyógyászhoz és felírt krémeket meg mosakodókrémet is, nem sokat használtak sajnos. Azóta rendszeresen előjön a fülemen, szám alatt, a nyakam hátul tele van, sokszor még a fejbőröm is. Nem tudom sehogy tünetmentesíteni. Próbáltam már sok krémet, természeteset is, gyógyszertárit is, de nem vált be semmi. Mitől lehet ez? Mit tehetek ellene? Nem életmódi oka van, az biztos.2014. szept. 17. 21:05
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg áttörölni az érintett területeket 70%-os alkohollal. Elképzelhető, hogy demodex atka okozza. Újabban et az atkát teszik felelőssé a rosaceás arcbőrért is. Az alkohol nem árthat neked, csak az atkának (ha van). Legfeljebb nem használ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!