Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet velem? Félek hogy az...

Mi lehet velem? Félek hogy az egészségemmel van valami. Sokan mondták hogy szerelmes vagyok de nem vagyok az.

Figyelt kérdés
Már 3 hete ezt érzem,amikor egyedül vagyok akkor ez mindig előjön és nagyon rossz érzés... Mint amikor lelki ismeret furdalásod van .. Olyan érzés csak egy kicsit rosszabb ,vagy amikor szerelmes vagy és a lány akit szeretsz nem lehet a tied!De biztos hogy ez nem szerelem!

2014. szept. 9. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:
azon gondolkodtál,mitöl jön elő?nincs valaki a közeledben akire vágysz?ha nincs,akkor is lehet hogy titkon vágysz magára az érzésre.Az is lehet hogy nem vagy elégedett önmagaddal,vagy valami probléma ért,ami ennyire kihat és így jön ki rajtad.Próbálj mással foglalkozni,mikor egyedül vagy kösd le magad valamivel amit szeretsz csinálni
2014. szept. 10. 20:22
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsokat! nagyon szépen köszönöm
2014. szept. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!