Az Exxema Repair habspray vagy kenőcs mennyibe kerül és tényleg olyan hatásos?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 17:14
1/7 anonim válasza:
A kenőcs 20 ml-es és 1600-1700 ft közötti ára van. A hab 100 ml-es és 1900-2200 ft közötti az ára. Én a kezemre először a kenőcsöt vettem, de zsíros volt, hamar elfogyott. Ezért utána már csak a habot vettem/veszem. Nekem nagyon bejött, hamar elmulasztja a viszketést, a hámlást, a hólyagokat és a vörösséget.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, mundenképp kiprobálom.
2010. jan. 18. 18:30
3/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó a hab mindenképpen érdemes megvenni :D
(Tirli)
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó. És kétezervalahányszáz forint.
5/7 anonim válasza:
Nekem is bevált! Már egyáltalán nem is viszketek! :)
6/7 anonim válasza:
Nem olyan drága, azt hiszem, olyan kétezer forint körül lehetett kapni, amikor legutoljára vettem. És nekem teljesen bevált.
7/7 anonim válasza:
És azt nem tudjátok, hogy kb mennyi ideig elég? Mert remélem azért nem kell havonta új adagot venni..Bár gondolom, ez azon is múlik, hogy milyen súlyosak a tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!