Mit csinaljak? Pattanas+miteszer
Elore is bocsanatot szeretnek kerno,hogy ekezet nelkul irok de nem jo a billentyuzet a telefonomon. Tehat.
1honapja jonnek ki a hatamon es a vallamon a pattanasok es miteszerek. Nagyon csunya es nem tudom,hogy mit csinaljak.. probaltam mar kenocsoket.. de nem hasznalnak. Tudnatok valami gyors es hazilag elokeszitett megoldast ra??? elore is koszonom! 15/L
Szia!
Fogkrém és gyógyszertárban lehet kapni egy Spiritus salicylatus nevű készítményt, ez magyarul 2 %-os szalicilsavas alkohol. 3-400 Ft körül van az ára egy kis üveggel, ami nagyon sokáig elég. Minden este arctisztítás után egy vattapamacs segítségével kend át vele az arcbőrödet, ha nagyon szárít, akkor nyugodtan használj utána hidratáló krémet. Nekem nagyon bevált ez a termék, kevesebb a pattanásom, mióta használom. És az ára is jó.
Nagyon szárít!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!