Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, az...

Nem tudom mit tegyek, az öngyilkosságon gondolkodok nem birom ezt a lelki fájdalmat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Életem szerelme akitől van 3 kis lányom akik velem vannak. Prosti lett és miatta el veszítettem a házamat és sok adósságom is lett. Ezeket ki bírnám ha nem számolna be a volt párom hogy kikel és hogyan és milyen jó volt velük. Gondolkoztam az ér felvágáson.

2014. szept. 7. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Biztosítanod kellett volna olyan körülményeket ennek a "prostinak", hogy ne kelljen prostituálódnia. Ráadásul (legalábbis kezdetben) elég lett volna egy gyerek... aztán ha anyagilag megerősödtetek volna, jöhetett volna a többi...

Így utólag mit is mondjon erre az ember? Te nem halhatsz meg, mert a 3 kislányt te neveled. Az exed meg? Hát legyen boldog a munkájával! Te pedig találj egy magadhoz való normális nőt.

2014. szept. 7. 21:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Mik a meg felelő körülmények? Saját családi házunk volt, vagy csak az anyagiak a lényegek? A szeretet már semmi lóvé nélkül?
2014. szept. 7. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy mit szeretsz ebben a nőben. Leadta a gyerekeit, árulja a testét, oda a ház, és még direkt fájdalmat okoz a részletekkel. Szimpi. Akinek van 3 kislánya, akikről gondoskodnia kell, nem gondolkozhat öngyilkosságban. Semmi értelme. Egy nő miatt. Szerinted a gyerekekben milyen törést okoznál?
2014. szept. 7. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nem az anyagiak a lényeg, akkor miért lett prosti? Nimfomániás?
2014. szept. 7. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Szeretetből nem lehet eltartani három gyereket Kedves Kérdező!
2014. szept. 7. 21:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen. Szeretetből nem lehet eltartani igaz ezért mindenki legyen prosti, vagy bankrabló, ennyi erővel. Volt munkám nem nélkülöztünk, de nem voltunk gazdagok.
2014. szept. 7. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
De akkor könyörgöm írd már meg, mi volt az oka annak, hogy a nő prosi lett?
2014. szept. 7. 21:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy, a gyerekeinek biztos jövőt akar biztosítani meg nem a kara nettó 80.000ft-ért gürcölni.
2014. szept. 7. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Látom, akkor mégis a körülmények és az anyagiak miatt tette...
2014. szept. 7. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
" ha nem számolna be a volt párom hogy kikel és hogyan és milyen jó volt velük." Ezen kellene elgondolkoznod, hogy ezt miért teszi? Szerinted?
2014. szept. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!