A köldökömből folyik valami kellemetlen szagu "trutyi", mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ez akkor szokott általában mikor többet eszem. Kevés mennyiségű de zavar és érdekelne, hogy mitől lehet.2010. jan. 17. 22:00
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem is, egész kiskorom óta. Pedig istenbizony, rendesen tisztítom!
3/8 anonim válasza:
Es nem sebes?Vagy nem pallott be?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem sebes. És persze, hogy én is tisztítom. Bepállott volna? Hát nemhiszem.:S
2010. jan. 17. 22:28
5/8 anonim válasza:
Nekem kiskoromban volt benne mindig olyan furcsa, zöldes-barnás gyurmás-krémes állagú, büdi cucc. Emlékszem, anyukám mindig paraffinolajjal tisztogatta ki, de másnapra megint ott volt. De arra nem emlékszem, hogy bármi kapcsolatban lett volna az evéssel...
Amióta felnőttem, nincs semmi benne, mindig száraz és nem is büdi.
6/8 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is el fog múlni. Köszi aválaszokat=)
2010. jan. 18. 19:44
7/8 anonim válasza:
Fülgyertyáról hallottál már?
ilyeneket lehet kapni direkt köldökre is, csak ezek kicsit nagyobbak, de ugyanúgy működik. Hátha ez ki tudná tisztítani.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi=)
2010. jan. 20. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!