Miért van ez? Nagyon kellemetlen.
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és a problémám az lenne, hogy erős izzadság szagom van, pedig RENDSZERESEN tisztálkodom. És nem úgy, hogy csak leöblögetem magam a vízzel, hanem úgy sikálom magam, hogy ki is szokott vörösödni a testem. A hónaljamat sikálom tusfürdős szivaccsal öt percen keresztül, aztán lemosom és újra megsikálom, ezt kb. ötször játsszom el, aztán megmosom alaposan a többi testrészem is, és utoljára, megint csak lesikálom a hónaljam, de hiába.. Kiszállok a kádból, épp hogy megtörölközöm és már is érzem a hónaljamon az erős izzadság szagot. Mitől lehet? Ugyanis ez csak pár hónapja van így. Minden másnap kemény kempo edzésem van, és eddig egy kemény, két órás edzés után is, hiába szakadt rólam a víz, nemhogy büdös, még illatos is voltam. Most meg sikálom magam egymás után többször is, és ki se szállok a kádból, semmit sem csinálok és máris erős izzadság szagom vam. Emiatt edzésre sem merek menni, mert nagyon kellemetlen. Sőt ha reggel felkelek, elviselhetetlen a szagom, elmegyek fürdeni, de alig szállok ki a kádból, megint büdös vagyok. Nagyon kellemetlen ez nekem. Mitől lehet ez? Kérlek segítsetek mert irtó kellemetlen. Bocsi a szóismétlésért, de erre jobb szót nem tudok.. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. nov. 8. 14:14
1/4 anonim válasza:
Nem változtattál az étkezési szokásaidon? Mert attól is lehet, kellemetlen szagú az izzadság.
Esetleg a törülköző? Milyen anyagból van? Attól is lehet, hogy nem elég nedvszívó és úgymond rádpállik a víz és az is büdi.
Tusfürdőt milyet használsz? Nem lehet hogy annak az illata, meg a tested illata együtt kellemetlen szagú? Próbálj meg egy illatmentes tusfürdőt is, ha gondolod.
2/4 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen, a tusfürdő és a törülköző ugyanolyan mint amilyet eddig használtam. Azt hiszem meg van a probléma forrása. Kiköltöztem Londonba a szüleimmel. Itt ugye minden más. Főleg a kaja. Azt hiszem ettől lehet, köszönöm. De mit tehetnék ez ellen? Nem változtathatom meg az ételek alapanyagát. Különben meg az is a probléma, hogy annyi pattanás van rajtam, mint még soha. És semmi sem enyhíti. De akkor ezek a rossz kaják okozzák. Itt minden más összetevőből áll. De mit tegyek? Nem változtathatok az ételek összetevőin.
2011. nov. 8. 14:41
3/4 anonim válasza:
szia!
Ha pattanás is van, meg rossz szag is, akkor ez hormonprobléma lesz!
4/4 anonim válasza:
egyetértek gabicával. érdemes lenne csináltatnod egy hormonvizsgálatot, lehet, hogy felborult vagy rendellenesen működik valami. csak az étkezéstől nem fogsz ennyire erősen izzadni, legfeljebb több pattanásod lesz, de a kettő együtt sztm hormonális problémára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!