Szerintetek hogy rángassam ki magam ebből?
Figyelt kérdés
Van hogy hátul nyom a fejem. Nem vészes de érzem! Tegnap óta cseng a fülem is..:/ Kicsit hipochonder vagyok,így állandóan az jut eszembe,hogy nehogy agydaganat legyen!!
14 éves vagyok,és tudom hogy nem szabadna ilyenen gondolkodnom,de nem tudom magam kirángatni ebből!! Pszichológus tudna ezen segíteni?
2014. szept. 3. 22:29
1/3 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy a napokban kell megjönnie...ez összefügghet a fülcsengéssel?
2014. szept. 3. 22:33
2/3 anonim válasza:
Sőt a fronttal is kapcsolatban van. A régiek azt szokták mondani: "eső lesz, mert cseng a fülem." A nyomás változás okozza.
Érdekes, nagyon sok fiatal gondolja ugyanazt mint Te. :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen lehetséges a front,ugyanis már napok óta vagy süt a nap,vagy hirtelen leszakad az ég!! :)
2014. szept. 4. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!