Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hasmenés, hányinger? Bőv. Lent!

Hasmenés, hányinger? Bőv. Lent!

Figyelt kérdés
Nyári szünet utolsó napján nagyon ideges voltam az iskolakezdés miatt (nagyon vártam). Éjszaka teleizzadtam az ágyat, pizsamát, át is kellett öltözni. Aztán elkezdett menni a hasam (1. nap). Majd ma éjszaka, főleg hajnalban kb. 2x-3x mentem wc-re a hasmenés miatt, csikarodott a hasam. Reggel émelyegtem, hányingerem volt, nagyon rossz volt.. De mivel nagyon vártam ma is a sulit, elmentem. 1. órában hányingerem volt, majd 2. órára elmúlt, nem is gondoltam rá.. Aztán most 19:15-től fáj a hasam és hányingerem van. [Hányni nem hánytam]. Bevettem reggel széntablettát, de sajnos mostanra visszajött a hasmenés. Várom a válaszaitokat, én elmentem WC-re:S
2014. szept. 2. 19:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!