Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ízületi fájdalmak 19 évesen,...

Ízületi fájdalmak 19 évesen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eső, front előtt, nyilal a bokám térdem. Kellemetlen emellett hogy irgalmatlanul ropog főleg a bal bokám. Orvoshoz forduljak vagy ne? Mennyire komoly ez 19 évesen?
2014. szept. 1. 14:45
 1/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, frontérzékeny vagy. Édesanyám is ilyen. Ha nagyon fáj ilyenkor a térded, akkor kend be valamilyen izomlazítóval,vagy lóbalzsammal és vegyél be fájdalom csillapítót. Sportolsz? Ha igen, nyilván azért ropognak a csontjaid. Ha ropognak a csontjaid, az csak jót jelent, mert akkor mozgásban van a csontozatod és a szervezeted. Én is 20 éves vagyok, de a testem kb 30%-a ropog. Ez azért van mert megterhelem a szervezetemet. Tanulás,sport,buli. Viszont ha nem sportolsz, akkor vagy a mozgáshiány miatt, vagy pedig a növekedésed miatt ropognak a csontjaid. Az is lehet,hogy kálcium hiányos vagy. Csak frontkor szoktak ropogni a bokáid?
2014. szept. 1. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:
A ropogás az folyamatos nem rendszeresen sportol tam a nyáron de am sportok. A nyilaló éles fájdalom időnként jon elő
2014. szept. 1. 21:43
 3/3 anonim válasza:
Értem. Akkor a sporttól lehet,de inkább keress fel egy orvost.
2014. szept. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!