Sciter Nutrition vs Jóközérzet márka?
Szóval itt a gyakorikérdéseken egy ember azt mondta a scitecről rendelt vitaminomban kevés a vitamin és amit ö linkelt sokkal több van!
Azt momondta ilyet vegyek! De ezzel az itt a gond hogy
14E forint szállitás nélkül
Azért ebből a shop builderen nem kevés dolgot lehet venni amivel jobban járok!
Na meg arról nem is beszélek hogy hatóanyagban a linkelt cuc nem tud sokkkat a Mega Daily one-hoz képest nem jobb :D Max a omega 3
Ti melyikre szavaztok?
Szerintem az a jóközérzet vitamin semmivel sem jobb, mint a Scitec-es, de legalább rohadt drága, szóval a Scitecesre szavazok.
Én aalpból azokat a vitaminokat preferálom, amiben az ásványi anyagok szerves, kelátkötésben vannak. A fentiekben nem így vannak.
PL. magnézium oxid: szervetlen vegyület, kb 5%-a szívódik fel
vs.
magnézium-glükonát vagy magnesium bisglycinate: szerves kelátkötés, nagy része hasznosul
És így tovább a többivel is, pl. cink-oxid vs. cink-glükonát vagy bisglycinate, vas-klorid vs. vas-laktát stb stb...
Egyébként az Olimp Nutritionnak egész jó multivitaminjai vannak, amik nem is olyan drágák.
Nekem úgy is jó.
Neked legyen megfelelő, az a fontos. :-)
Én ezt az Olimpot szedtem, meg a Forever Daily-jét, mert nekem az jött be, de mindenki maga dönti el mi tetszik. Halolajat én is szedek, szerintem abból gyakorlatilag bármelyik jó.
Okés kössz! :)
Én azért szedek omega 3-at hogy ízűlet karban legyen tartva! Na meg depresszió ellen is jó amira sajnos én hajlamos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!