Ha rendszeresen zsibbad egy izmom, de nem fáj, az mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár hónapja, ha nem ülök egyenesen, vagy nem járok egyenes háttal elkezd zsibbadni a hátamon egy izom. Egyáltalán nem fáj, de zsibbad. Ha bekenem krémmel elmúlik, de később ha megint rosszul ülök, előjön. El kéne ezzel orvoshoz menni, vagy csak üljek mindig egyenesen, figyeljek oda, és minden rendben lesz? Lehet ez komolyabb baj, vagy csak a helytelen ülés okozza? Amikor kezdődött azt mondta az orvos, hogy sportoljak és el fog múlni. Elkezdtem biciklizni, de így is előjön. Nem rögtön, de ha sokáig össze vagyok görnyedve szinte mindig zsibbad utána.2014. aug. 30. 15:17
1/2 anonim válasza:
első körben menj el egy JÓ hátmasszázsra
2/2 kiss1330 válasza:
Kedves Kérdező!
A zsibbadás az idegekkel(perifériás) függ össze. Gyakran vitaminhiány miatt alakul, de még több esetben kimerültség jele. Javasolnám, hogy pihenje ki magát. Menjen el egy hétig minden nap úszni, az a hát izmait nagyon jól átmozgatja. Szedjen vas, magnézium, és kalcium tartalmú tablettát vagy igyon pezsgőtablettát. Ha van rá lehetősége, keressen fel egy gyógymasszőrt is. Ha tünetei nem múlnak akkor keresse fel háziorvosát a további kivizsgálás miatt. Remélem tudtam segíteni. További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!