Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Apám már több mint egy napja...

Apám már több mint egy napja csuklik, sűrgős válasz kellene mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Már Minden lehetőséget kiprobáltunk ami a csuklásnál kell!!! Ti mit mondanátok mit tegyünk ? Több mint 24 órája csuklik egyfolytába!!
2010. jan. 16. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Párom egyszer 2 napig csuklott, aztán bevittem az ügyeletre mert én sem bírtam! Nagyon sok minden lehet, még vakbél is! SOS orvos!!!
2010. jan. 16. 20:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Kiprobáltuk a szemöldök fölötti dolgot is..de az sem használt. Vérnyomás csökketnőt szed! Nem is tudtam hogy ilyen mellékhatásai lehetnek. A szíve egy ideje szokott neki fájni :S többször emlegette hogy szúr neki... de nagyon makacs...nem hajlandó dokihoz menni :S element inkább lefeküdni... remélem holnapra eláll neki..ha nem addig nyúzom amig orvos nem lessz a vége...nagyon féltem őt:S remélem lessz komoly baja belőle.. bár már enni se nagyon tudott és hányt is a csuklástol :S
2010. jan. 16. 20:59
 13/21 A kérdező kommentje:
jajj a nemet kihagytam..már az idegtől irni sem tudok...szóval remélem nem lessz komoly baja tőle :(
2010. jan. 16. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

ha nem megy orvoshoz, hívjátok ki az ügyeletet! ez egyáltalán nem vicc!!! sajnos!

De reméljük reggelre elmúlik!!!!

2010. jan. 16. 21:02
 15/21 anonim válasza:
Van egy híres táncos pasi.. 4 éve egyfolytában csuklik..és semmi baja!!! De viszont ha a vérnyomás csökkentő mellékhatása tényleg lehet ! Remélem sikerül rábeszélni az orvosra
2010. jan. 16. 21:16
 16/21 anonim válasza:

20:17

A világ redord !!!!66 ÉV!!!!

2010. jan. 16. 21:22
 17/21 anonim válasza:
rekord...
 18/21 anonim ***** válasza:
Igyon citromlevet vagy egyen citromot, vagy ne vegyen levegőt. Több nem jut eszembe de szerintem nyúzd amíg el nem megy a dokihoz
 19/21 anonim ***** válasza:

Orvos, azonnal!

Apukám egyik munkatársa csuklott 3 napig, majd agyvérzést kapott.

Lehet, hogy az Apukádnak egész más miatt van, de ez akkor sem vicc!!

2010. jan. 16. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
A csuklás az esetek nagy részében magától megszűnik, de nagyon ritkán napokig[4] vagy akár évekig[5] is tarthat. Ilyen esetekben nyugtatókat (mint a haloperidol és a klorpromazin) vagy hányáscsillapítókat (mint a metoklopramid), szélsőséges esetben görcsoldókat(mint a baklofen) alkalmaznak. Ezek általában megterhelő, rövid idejű kúrák a csuklás megszüntetésére (nyugtatóból gyakran akkora dózisban kell beadni, ami eszméletvesztést okoz), hosszútávú kezelésre nem alkalmasak. Egy másik megoldás a nyelv-garat ideg ingerlése az orrba fecskendezett ecettel. Ha a csuklás oka az idegre kifejtett nyomás, néha műtéti úton is megszüntethető. Kísérleti stádiumban van egy olyan eljárás, ami a mellkasba ültetett, a bolygóideget stimuláló szabályozó készülékkel gátolja meg a csuklást.
2010. jan. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!