Apám már több mint egy napja csuklik, sűrgős válasz kellene mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Már Minden lehetőséget kiprobáltunk ami a csuklásnál kell!!! Ti mit mondanátok mit tegyünk ? Több mint 24 órája csuklik egyfolytába!!2010. jan. 16. 20:04
1/21 anonim válasza:
Szerintem forduljatok orvoshoz!Valami irritálja a rekeszizmát, azért csuklik.
2/21 anonim válasza:
Fogjátok be erősen a fülét, emelje fel az egyik kezét, a másikkal pedig igyon szénsavmentes ásványvizet.
3/21 anonim válasza:
Én is nagy csuklós vagyok. Beszoktam fogni az órrom, és addig tartom vissza a levegőt amig bírom. Vagy hogy 5-ször is meg kell tennem hogy elmúljon. De ha nem múlik irány az ügyelet lehet szívproblémára utaló jel is.
4/21 anonim válasza:
Most azonnal menjen orvoshoz, ne várja meg a hétfő reggelt. Semmiképp sem jó, ha úgy marad. Feljegyeztek már olyat, hogy hónapokig (ez most nem vicc!) nem múlt el, csak azért, mert nem vizsgáltatták meg időben.
5/21 anonim válasza:
Valóban orvoshoz kéne vinni,mert a hátsófali infarctus is csinál ilyet.Ekg nélkül el ne gyertek a kórházból.
6/21 anonim válasza:
Ez egy orvosi vélemény a csuklással kapsolatban, de nem akarlak megijeszteni:
"A csuklás fontos tünet, többnyire a bolygóideg ingerlése miatt jön létre. Akár daganatos betegség (akár jó-, akár rosszindulatú) is okozhatja. Sürgősen ki kell vizsgáltatnia magát."
8/21 anonim válasza:
vérnyomás csökkentő vagy szívgyógyszer mellékhatása
9/21 anonim válasza:
a szemöldök fölött van az a rész ami kapcsolatban áll a bolygóideggel. Ott kell nyomni (én 2 ujjal szoktam nyomni a szemöldököm fölött), az azonnal ingerelni fogja a bolygóideget, nekem mindig beválik.
10/21 anonim válasza:
Elmúlt,mit mondott a doki?Megírod majd?Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!