Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Apám már több mint egy napja...

Apám már több mint egy napja csuklik, sűrgős válasz kellene mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Már Minden lehetőséget kiprobáltunk ami a csuklásnál kell!!! Ti mit mondanátok mit tegyünk ? Több mint 24 órája csuklik egyfolytába!!
2010. jan. 16. 20:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem forduljatok orvoshoz!Valami irritálja a rekeszizmát, azért csuklik.
2010. jan. 16. 20:11
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Fogjátok be erősen a fülét, emelje fel az egyik kezét, a másikkal pedig igyon szénsavmentes ásványvizet.
2010. jan. 16. 20:12
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Én is nagy csuklós vagyok. Beszoktam fogni az órrom, és addig tartom vissza a levegőt amig bírom. Vagy hogy 5-ször is meg kell tennem hogy elmúljon. De ha nem múlik irány az ügyelet lehet szívproblémára utaló jel is.
2010. jan. 16. 20:14
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Most azonnal menjen orvoshoz, ne várja meg a hétfő reggelt. Semmiképp sem jó, ha úgy marad. Feljegyeztek már olyat, hogy hónapokig (ez most nem vicc!) nem múlt el, csak azért, mert nem vizsgáltatták meg időben.
2010. jan. 16. 20:17
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Valóban orvoshoz kéne vinni,mert a hátsófali infarctus is csinál ilyet.Ekg nélkül el ne gyertek a kórházból.
2010. jan. 16. 20:19
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Ez egy orvosi vélemény a csuklással kapsolatban, de nem akarlak megijeszteni:

"A csuklás fontos tünet, többnyire a bolygóideg ingerlése miatt jön létre. Akár daganatos betegség (akár jó-, akár rosszindulatú) is okozhatja. Sürgősen ki kell vizsgáltatnia magát."

2010. jan. 16. 20:23
 7/21 anonim ***** válasza:
32%
Valaki nagyon emlegeti..:D
2010. jan. 16. 20:25
 8/21 anonim válasza:
vérnyomás csökkentő vagy szívgyógyszer mellékhatása
2010. jan. 16. 20:32
 9/21 anonim ***** válasza:
a szemöldök fölött van az a rész ami kapcsolatban áll a bolygóideggel. Ott kell nyomni (én 2 ujjal szoktam nyomni a szemöldököm fölött), az azonnal ingerelni fogja a bolygóideget, nekem mindig beválik.
2010. jan. 16. 20:35
 10/21 anonim ***** válasza:
Elmúlt,mit mondott a doki?Megírod majd?Köszönöm.
2010. jan. 16. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!