Mi volt ez a fájdalom? Valami komoly lehetett? 17/L
17 éves lány vagyok. Ez a fájdalom tegnap volt és még soha nem éreztem ilyet. Eléggé ideges voltam tegnap(kiakasztott az öcsém). A tünetek először szédülni keztem egyre jobban, a látásomnál először fekete pontok cikáztak, utána elhomályosult a látásom, majd a jobb szememre nem láttam semmit. A jobb kezem elkezdett görcsönli, de úgy hogy még soha. Kegyetlen volt. Bementem a szobámba leültem az ágyra és onnantól nem emlékszem semmire. Az öcsém mesélte mert ő ott volt, hogy ültem az ágyon és hirtelen eldobtam magam az ágyon. Mintha gyorsan elaludtam volna, de nem voltam amúgy álmos:S Kb. éjjel 2 óra körül ébredtem fel arra, hogy a fejem nagyon zsibbad nagyon fáj, szúrt, égetett belüll, mintha az agyam fájna és az arcom jobb oldala levolt zsibbadva, nem tudtam mozgatni a számat:((
A látásom azóta javult, de még mindig fáj a fejem, de közel sem úgy mint a tegnapi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!