Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hashajtót csak vényre lehet...

Hashajtót csak vényre lehet kapni?

Figyelt kérdés
és körülbelül milyen árban vannak??köszi a válaszokat
2010. jan. 16. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem. De nem hashajtóval kell fogyókúrázni, úgyhogy nem is írok neveket és árakat. Hashajtással minden tápanyag, ion és folyadék kimegy belőled, teljesen felborul az ion-és folyadékháztartásod, erőtlen leszel. Azt csak akkor veszik be, alkalomszerűen, ha több napon át nem jött ki, ami bement. Gyógyszer, nem fogyasztószer. Fogyni megfelelő étrenddel és mozgással kell. De talán neked nem is.
2010. jan. 16. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

lehet kapni csak úgy

Ha fogyni akarsz vele az nem jó azért sem, mert hozzászokik a szervezeted és egyre nagyobb adag kell belőle.

2010. jan. 16. 16:34
 3/10 A kérdező kommentje:

de hogy nem ezel akarok sőt még csak dagadt sm vagyok

nem ide tettem fel a kérdést vagy is nem ebbe a kategóriába na mind 1 köszi h egyből nekem ugrottál

2010. jan. 16. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a válasz normálisan: igen lehet kapni.

Este vedd be és reggel lesz eredménye.

2010. jan. 16. 16:38
 5/10 A kérdező kommentje:
igazán bunkó vagy komolyan amit nem tuddsz ne szólj bele.. na mindegy
2010. jan. 16. 16:38
 6/10 A kérdező kommentje:
jól van köszönöm csak nemtudtam
2010. jan. 16. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem ide tetted fel a kérdést, csak úgy magától átsétált a fogyókúra rovatba? Nem ezt a választ kaptad volna az egészség rovatban. Köszönd meg, hogy ismeretlenül is védtem az egészségedet, akkor lettem volna lelkiismeretlen, ha hashajtószert ajánlottam volna fogyókúrára. De úgyis a te bajod, nekem mindegy.
2010. jan. 16. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
A hashajtók vény nélkül kaphatók, de szerintem először próbálkozz házi módszerekkel, pl. reggel, éhgyomorra igyál meg egy pohár langyos vizet vagy egyél sok szilvalekvárt :)
2010. jan. 16. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet vény nélkül kapni. Az áruk olyan 400-800-1000 Ft között mozognak. Én akkor szoktam használni ha 12 órát melózok, a készülődéssel késésben vagyok én nem akarok a munkahelyemen témázni. :)
2010. jan. 16. 20:32
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm főleg az utolsó válaszolónak tudod van olyan h át teszi a kérdeést más témakörbe:/
2010. jan. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!