Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet a székletemnek...

Mitől lehet a székletemnek édes illata?

Figyelt kérdés
Amolyan energiaital szaga van már kb 2 hete és nem tudom mitől lehet. Energiaitalt nagyon ritkán fogyasztok, mostanában egyáltalán nem. Mitől lehet?
2014. aug. 25. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valami erjedésnek indult salakanyag pl. Miket eszel-iszol? Hurut is lehet.
2014. aug. 25. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

1-es nagyon vicces. :-(

Gondolkodj el azon, hogy milyen új ételt/italt vezettél be az életedbe kb két hete és azóta fogyasztod. A széklet szaga, az elfogyasztott élelmiszerektől van.

2014. aug. 25. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
A székletnek szúrós, kellemetlen szaga van rendesen, amelyre hatással van az elfogyasztott étel. Ha megváltozik ezen okból a szaga, annak az ételnek a távozása után vissza kell állnia a megszokott állapotnak. Ha ez nem történik meg, akkor emésztőrendszeri betegség jele lehet.
2014. aug. 25. 23:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, semmi új dolgot nem vezettem be. Maximum annyi, hogy sokkal kevesebb kenyeret eszek, mint eddig. Kb heti 3x főzök husos ételt, a hét többi napján főzelékeket. Nem értem mitöl lehet :(
2014. aug. 25. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha így marad, orvoshoz kellene menned.
2014. aug. 26. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:

1-es, amikor azt írtam, még nem Te voltál az 1-es, hanem valami trágár szöveg. Biztos admin törölte. veled abszolút egyet értek.

2-es voltam

2014. aug. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!