Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Lefutóban" van már a h1n1?

"Lefutóban" van már a h1n1?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22:53 :Olvass utána,ugyennyi ember hal bele a szezonális influenzába is minden évben. Csak az túl snassz hogy hiradóba kerüljön.
2010. jan. 15. 23:02
 12/17 anonim ***** válasza:

1. A szezonálisban is halnak meg, többen, mint a misztikus h1n1-ben. Hogy az érrendszeri betegségekről és autóbalesetekről ne is beszéljünk...

2. Én utoljára 2009 október tájékán észleltem tömeges megbetegedést, na akkor mindenki prüszkölt a villamoson, el is elkaptam valamit, enyhe láz, relatíve enyhe tüsszögés, bár sok orrfolyás. Mivel lement tüdőre, ezért kellett úgy 2 hét a teljes gyógyuláshoz. Úgy tippelem, hogy az lehetett, ha pedig igen, akkor röhejesen enyhe.

3. Ez az egész hiszti csak propaganda, amivel milliós tételben lehet(ett) vakcinákat eladni az egészségbiztosítási pénztáraknak!!! Merthogy valaki (és jó eséllyel a járulékfizetők) fizetett értük! Pest megyében nincs járvány, ennyit még én is meg tudok állapítani.

4. Figyelembe véve a profit mértékét, amennyit ezen a gyógyszeripar kaszálhatott, én még azt a feltételezést is meg merem kockáztatni, hogy ember által kitenyésztett vírusról van szó.

5... Van járvány?

2010. jan. 15. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

Már eltelt annyi hónap, hogy vannak statisztikai adatok nem csak a szezonálisról, hanem a H1N1-ről is. A halálozási arány megegyezik mindkettőnél, de

- a H1N1-et elkapók körében 40x akkora a súlyos szövődmények kialakulása és hogy intenzívre kerülnek

- a H1N1-ben meghaltak között jóval több az előzmény nélküli, fiatal felnőttkorú, egyébként egészséges beteg, valamint a kismama

Azt meg, hogy nincs járvány és felesleges az oltás, mondjátok annak az apának, aki fiatal, terhes feleségét veszítette el a betegség miatt, és maradt egyedül egy kisgyerekkel meg egy koraszülöttel, csak mert "nincs járvány és felesleges az oltás". Ha nem lett volna ez az oltás elleni "kapmány", amit folytattok, az a nő ma is élne, virulna, a babája meg a pocakjában várná meg, hogy megszülethessen.

2010. jan. 15. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Eh... az előző hozzászólóhoz nem is mondok semmit. Hosszú.
2010. jan. 15. 23:49
 15/17 anonim ***** válasza:
a TV-ben az Ördög Nóra és társai mondják be, hogy ők oltatnak mert úgy a biztonságos meg ilyenek. már nem azért, de ha ilyen kis celebekkel kell ezt bemondatni, mert hiteles, szakképzett orvosok nem tezsik meg, akkor hogy is van ez az egész?
2010. jan. 16. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

23:09 - szívemből szóltál.

aki az oltás ellen van, az mi okból teszi? azért, mert nem láttatok influenzást? valószínűleg nem vagytok orvosok, és egy haldokló, vért köpő kismama, fiatal, vagy öreg mellett sem voltatok az intenzív osztályon. ott mondjátok, hogy felesleges az oltás!

2010. jan. 16. 00:45
 17/17 anonim ***** válasza:
a hírek szerint olyannál is alakultak ki h1n1 következtében szövődmények, ki be volt oltva. és ő is meghalt. akkor most mi van?
2010. jan. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!