Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez milyen betegség, halálos?

Ez milyen betegség, halálos?

Figyelt kérdés

2 éve műtöttek kiságy daganattal, ami jóindulatú volt.

Ez az egyik része, hogy miért félek ennyire.

Kb 1 évig ( a múlt hét elejéig) napi szinten fél liter energiaitalt fogyasztottam.

Hétfőn már rosszul esett a kaja, kedden már annyit sem ettem, szerdán még annyit se, csütörtökön mentem belgyógyászhoz, de az csak vérvételre küldött volna, annak az eredménye meg, jövő héten lett volna meg.

Pénteken tehát Elmentem máshova, ahol Gyomortükrözés után mondták, hogy gyomorhurut és be van gyulladva a nyombél.

Gyógyszer, pihenés majd meggyógyul.

Viszont, ami most aggaszt, hogy nem tudok rendesen aludni.

4-5-6 óra magamtól felkelek és igazán nem tudok vissza aludni a pulzusom sokszor érzem, és olykor zsibbad a karom, lábam(eddig még ülésnél és fekvésnél).

Meghalok? Újra daganat?...

2014. aug. 24. 07:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Legutóbb februárban voltam mri -n,. Most majd 2 hét múlva kell menni. Kedden meg még edzettem is... Előtte meg ittam edzés előtti stimulálót. A közérzetem elég cudar
2014. aug. 24. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
most be vagy szarva, de daganattal műtöttek és ilyen felelőtlenül élsz.Erre most mit lehet mondani.
2014. aug. 24. 07:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó, hogy be vagyok "szarva" 22 évesen korai lenne meghalni
2014. aug. 24. 08:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megmondta a doki hogy gyomorhurut, ez neked miért nem elég? Feküdd ki.
2014. aug. 24. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!