Aki nem fogyásért vagy izomnövesztésért sportol, azt mi motiválja?
Figyelt kérdés
Én csak egészségmegőrzés, alakformálás és stresszlevezetés miatt sportolgatok, de néha nem elég a motivációm. :(2014. aug. 23. 20:35
1/3 anonim válasza:
Nekem elég ennyi motiváció, hogy csinosabb, talán egészségesebb is leszek, levezetem a feszültséget, és jobban érzem magam.
2/3 anonim válasza:
Mert jó érzés mozogni, szeretem a csapatsportokat, egy jó játék. Mert futás után olyan tisztának érzem magam belülről, mert ha úszom, olyan, mintha álmodnék. Egyszerűen jó, nem kell más motiváció :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem az a gondom, hogy ahhoz, hogy utána jobb legyen, közben szenvedni kell. Ha közben nem szenvedek, utána nem jobb és nem fejlődök eléggé.
Megnyugtatni nem nyugtat meg annyira.
És mivel nincs olyan célom, hogy pl. fél éven belül félmaraton versenyen induljak, csak hosszú távú célok, ezért még kevésbé vagyok motivált.
Barátok, haverok, hobbik után pedig idő is kevés van és erő is. :/
Szóval ezért tettem fel a kérdést.
Amúgy úgy érzem, az alakom is formálódik, de nem kapok erről visszajelzést, se barátnőktől elismerés formájában (lehetne akár irigykedés), se fiúktól, kb. csak az építőmunkások meg a kamionsofőrök néznek utánam. Szóval valószínűleg az alakformálást is csak én látom magamnak... :(
2014. aug. 24. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!