Ti hogy kezditek a reggelt?
Én úgy hogy azonnal iszom egy kávét, a nélkül már el sem tudom képzelni a reggelem, pedig sokan mondták már hogy a reggeli sokkal sokkal fontosabb lenne, s ez így ahogy én csinálom egészségtelen.
Este nem mindig egyidőben alszok el, van hogy 10 órakkor, van hogy 11. És reggel elég szarul kelek, nem érzem magam jól, kipihenten és frissen, semmihez nincs erőm, még beszélni sem tudok. Az az első hogy iszom egy kávét és nagyjából 20 perc múlva eszek valamit, de ez így nem jó, már nem akarom ezt így tovább, valakinek valami tanácsa, ami segítene a reggeli szarul ébredésemen?
Én ha 6 és 8 között kelek, akkor vagyok a leglevertebb, nagyon lassú vagyok, kb. zúg a fejem és alig bírok beszélni. Ez fél - egy óra alatt múlik el. De elég sok ilyen embert ismerek még, sőt, az a csoda, ha valaki nem ilyen.
Ha 8 után kelek, és főleg, ha nem ébredés után azonnal, akkor könnyű felkelni. És érdekes, 6 előtt is sokkal könnyebb, mint 6 és 8 között.
Az tök mindegy, mikor fekszem, 5 vagy 8 vagy 10 vagy 9 vagy 7,5 órát alszom, ugyanolyan nehezen kelek.
Kávézni szoktam majd fürdőszoba majd felöltözni és megyek.
Szkeptikus vagyok, szerintem nem fontos a reggeli, elég valami cukros vagy szénhidrátos dolog, ami energiát ad.
Suliidőben általában 9 körül éhezek meg, akkor szünetben eszek szendvicset.
Az ivás egyébként biztos jó ötlet, főleg a kávé mellé, ami vízhajtó.
De ehhez egészséges vese és nem túl kicsi hólyag kell. :D Én, ha két kortynál többet iszom, indulás után 10 perccel már nagyon kell, és nem pszichés, mert.... khm... szóval a suliba érkezés után nagyon sokat pisilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!