Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ropog a térdem! Mit tegyek?

Ropog a térdem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezt nem úgy értem, hogy néha megroppan, hanem folyton. Mármint leguggolok, vagy simán behajlítom és máris eszméletlen ropogásba kezd. Sőt, néha ˝ki is szokott akadni.˝ Ezalatt azt értem, hogy megyek és hirtelen elcsúszik vmi és alig tudok ráállni. Aztán egyszer csak megjavul. Szerintetek van vmi baja? Vagy ez normális?
2010. jan. 15. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gond van a porckorongoddal. Kérj a háziorvostól beutalót a reumatológiára.
2010. jan. 15. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a kalcium tabletta,meg egy kis nemmegterhelő,rendszeres mozgás segített. De egy háziorvos, biztos pontosabb utasításokat tudna adni:D
2010. jan. 15. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen, de feleilyen súlyos tünetekkel, porckorong-kopást állapítottak meg röntgen segítségével a reumatológián. Ezen a kalcium nem segít. Proenzi3-at szedek, és kíméletesen sportolok (rázkódásos sportok, mint pl futás, kizárva), hogy a combizmaim minél több terhelést át tudjanak venni a térdízületemről.

Menj el orvoshoz.

2010. jan. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!