Nagyon fáj a fülem mit tegyek? ( bövebben lent)
Figyelt kérdés
Éppen nyaralunk ,és belement a viz a fülembe kb. 2 napja fáj, és cseppet használok amit a patikában vettünk +még a sós dolgot is probáltuk ( rámelegitettük) van még valamilyen módszer vagy muszály lesz az orvos? valaki esetleg tudja hogy fájdalmas -e az amit az orvos csinál?2014. aug. 21. 10:32
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg külsőfül gyulladás. El kéne menni fülészhez, ott kitisztítják a fület és gyógyszeres csíkot dugnak a fülbe. Ezután persze értelemszerűen lubickolás nincs egy ideig..
A tisztítás esetleg fájdalmas lesz, de szükséges.
2/7 anonim válasza:
nekem középfülgyulladásom volt ettől. rohadtul fájt, de menj dokihoz mert nem lesz jobb anélkül. és MINDENKÉPP KÉRJ BEUTALÓT ha kórházba küld.(2hét mulvára adtak beutalót amikorra elmult az egész)
3/7 anonim válasza:
nekem középfülgyulladásom volt ettől. rohadtul fájt, de menj dokihoz mert nem lesz jobb anélkül. és MINDENKÉPP KÉRJ BEUTALÓT ha kórházba küld.(2hét mulvára adtak időpontott amikorra elmult az egész)
5/7 A kérdező kommentje:
Értem.. :/ És azután kb. meddig nem mehetek vizbe? És füldugóval sem lehetne igaz? (köszönöm az eddigi válaszokat)
2014. aug. 21. 10:58
6/7 anonim válasza:
Füldugó nem megy, mivel gyógyszeres gézcsík van a füledben. Szerintem legalább 1 hétig óvni kell a víztől, de ezt a doki majd úgyis megmondja.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi.
2014. aug. 21. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!