Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két napja kilövettem a fülem....

Két napja kilövettem a fülem. (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Egyszer már volt kilövetve,de fájt,begyulladt.A múltkorinál kivettem belőle azt a fülbevalót,amit beletettek és aranyat tettem vissza(vagy ezüstöt már nem emlékszem pontosan).De azzal sem volt jó.Akkor hagytam, hogy benőjön,de most gondoltam újra megpróbálom...

Azt mondták,hogy 2-3 hétig hagyjam bent ez a fülbevalót,de félek,hogy megint begyullad a fülem,mert csak az aranyat bírja,a bizsukat nem igazán.

Minden nap többször megforgatom a fülbevalót.

Normális az,hogy még mindig fáj,ha hozzá nyúlok?Meddig fog még fájni?

Esetleg kivegyem ezt,ami most bent van,és lemossam kicsit alkohollal?(hogy fertőtlenítse)

2009. aug. 30. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem aranyat lőttek bele? Ha az van benne, ne vedd ki, belefér, hogy még fáj. Így is lemoshatod alkohollal, hogy benne van a fülbevaló. Tényleg forgasd, mozgasd sokszor, de mindig tiszta kézzel.
2009. aug. 30. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem hiszem,hogy arany lenne,inkább csak aranyozott!

Ékszerésznél csináltattam,ugyanott,ahol először.

2009. aug. 30. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

mosd alkohollal vagy betadinnal (gyógyszertárban van és olcsó) és mosás közben forgasd a fülbevalót, hogy a lyukba is jusson, ezt naponta többször is!

GONDOLOM TUDOD, HOGY VÍZ 2 HÉTIG NE ÉRJE

nyugi, ilyenkor még fájhat, de sztem célszerű lett volna orvosi fémet betetetni, azt szinte mindenki bírja.

2009. aug. 30. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
ha nembírod a bizsut, mindneképpen szedd ki, amit belelőttek, mert befog gyulladni újból. rögtön aranyat tegyél bele, NE ezüstöt. forgasd, és törölgesd alkohollal
2009. aug. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!