A Spangli tényleg használ?
Nem a cigarettára gondolok :)
Sajnos a körmöm be van nőve, és hallottam, láttam ezt az új Spanglis módszert, pontosabban BS Sponge, amiben a fogszabályzási módszereket használják.
Nagyon régóta küzdök a benőtt körmömmel, viszont nem akarom műtetni, mivel minden ismerősöm, mondja, hogy alig tud menni, és rohadttúl fáj nekik :S
És ezt egy német ember találta fel: https://www.youtube.com/watch?v=K-KvDSweeN8
Elég érdekes, és megpróbálkoznék egy ilyennel.
2-3 évig kell járni havonta/2 havonta
DE azt mondják, hogy megéri, és nem is olyan drága, viszont semmit sem találtam róla a neten, csak a körömkivágást :/
Ha van ismerősötök, doktorotok, illetve gyógypedikűrös aki ezzel foglalkozik kérlek írjátok le nekem, mert egyre gennyesebb, rosszabb, fájdalmasabb.
Lehet, hogy a túlzott vágás az, ami a gond, mert mélyen vágom, vagy rosszul vágom, mert nem mindig férek hozzá a körmömhöz. A cipő nem lehet gond, mert mindig olyat választok, amiben bőven tudnak az ujjaim mozogni.
Kérlek segítsetek, mert nagyon rossz :'(
Előre is köszönöm, és ha lehetséges Baja környékén, mert nem szeretnék kilométereket menni Budapestre havonta, mert így is messze van Baja is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!