Kinek van itt tripofóbiája?
Uhhhh...
De rossz lehet félni a sajttól és a lányoktól! :(
"Egyeseknek ínycsiklandó lehet a lágy tésztájú palacsinta vagy a lyukacsos csokoládé, a kutatók szerint azonban az emberek többsége ősi félelmet táplál a sűrűn lyukacsos dolgok iránt.
A sűrűn lyukacsos hétköznapi tárgyak rendkívül kellemetlen reakciót válthatnak ki a tripofóbiában, azaz a lyukaktól való félelemben szenvedő emberekben. A legújabb kutatás szerint az elterjedt, főleg látens fóbia a méhkastól, mérgező virágoktól és mérges állatok ősi fenyegetésével áll összefüggésben."
én amúgy az epertől, a csöves kukoricától, a sűrűn elhelyezkedő kiütésektől, a nagyon sok bogártól egymás mellett félek. a sajttal semmi baj nincs:D a lányok meg nem tudom hogy jönnek ide.
Nekem például van.
Pontosabban nem tudom hogy van-e. Nem félek, meg pánikba sem esek, és pontosan tudom hogy nem árthatnak nekem, de vannak olyan dolgok, amiktől irtózom, amiktől kiráz a hideg.
Méhkaptártól, meg az arra hasonlító alakzatoktól nem, de például a szúette fától, vagy a kitokozott madárbőrtől igen. Vagy kráteres területekről készült erősen kontrasztos képektől is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!