Füvesek, ti mennyire hülyültetek meg a marihuanától?
Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvastam hogy kevésbé káros mint az alkohol, amiben lehet van is valami, mert nem láttam még füvest összehugyozva-szarva fetrengeni, de alkoholistát igen. Meg alapból a bulikon a füvesek sokkal békésebbek mint a részegek. Múltkor elszivtam 1 jointot, röhögtem mint az állat meg valahogy jó kedvem volt de magamnál voltam, nem úgy mint amikor iszok, nem szédültem meg semmi. Aztán meséltem az egyik haveromnak, mire ő hogy azért ne szokjak rá, mert hogy ő ismer pár füvest akik totál hülyék lettek tőle, mert elfüvezték az agyukat. Ez mennyire igaz? És most nem moralizáló birkák válaszát várom akik szerint minden ami illegális az rossz de a pia meg a cigi jöhet. Mert az olyanok véleménye nem érdekel, szóval idióta parasztok kiméljetek. Olyanok válaszát várom akik jointot szivnak.2014. aug. 18. 23:54
21/23 4/20 válasza:
Már bocs, de ezt nem moshatod össze a fűvel. Miért is volt benned 10 nyugtató?!? Ez már alapból nem normális. A fű az csak hab volt a tortán számodra. Tisztán szívok 6 éve és semmilyen mentális probléma nem jelentkezett nálam.
22/23 anonim válasza:
Te agyoniskolázott 10 nyugtatós marha... Az olyan defektesek miatt hiszik károsnak a fűt, mint te. Azokat amiket tettél (mert 10 bogyó után elhiszem, hogy megtetted)krvára nem a fűtől tetted, hanem a bogyóktól. Ha olyan szrokkal telepakolod magad, rá meg még elszívsz egy cigit... elhiszem, hogy bekattansz, de ne a fűre akard ráfogni te agyhalott... Dolgoztam én pszichiátrián, meg egyéb ehhez hasonló fincsi helyeken, és én még egy füveset nem láttam ott.. Csak olyan begyógyszerezett egyéneket, mint amilyen te is vagy.
23/23 anonim válasza:
Hetente 2-3 jointot szívok el, semmi bajom nincs tőle, és ha nincs rá pénzem, hogy vegyek, nem "kattogok" utána. Mértékkel kell csinálni, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!