Füvesek, ti mennyire hülyültetek meg a marihuanától?
Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvastam hogy kevésbé káros mint az alkohol, amiben lehet van is valami, mert nem láttam még füvest összehugyozva-szarva fetrengeni, de alkoholistát igen. Meg alapból a bulikon a füvesek sokkal békésebbek mint a részegek. Múltkor elszivtam 1 jointot, röhögtem mint az állat meg valahogy jó kedvem volt de magamnál voltam, nem úgy mint amikor iszok, nem szédültem meg semmi. Aztán meséltem az egyik haveromnak, mire ő hogy azért ne szokjak rá, mert hogy ő ismer pár füvest akik totál hülyék lettek tőle, mert elfüvezték az agyukat. Ez mennyire igaz? És most nem moralizáló birkák válaszát várom akik szerint minden ami illegális az rossz de a pia meg a cigi jöhet. Mert az olyanok véleménye nem érdekel, szóval idióta parasztok kiméljetek. Olyanok válaszát várom akik jointot szivnak.2014. aug. 18. 23:54
11/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezekből arra következtetek hogy nem káros ha mértékkel csinálja az ember (ugyanúgy mint az alkohollal) meg nem szabad szar kutyulékokat használni, és aki alapból kicsit dilis vagy hajlamos rá hogy bedilizzen arra veszélyes lehet (ha sokat füvezik). Akkor nincs azzal semmi baj ha évente párszor elszivok 1 jointot. Btw egyetemre járok és nem hinném hogy lúzer leszek attól ha néha szivok...ráadásul az emberek ki sem nézik belőlem mert inkább 1 kis strébernek tartanak, mert általában minden vizsgám megvan időben és jól. :D
2014. aug. 19. 23:53
12/23 tetro válasza:
Ha nincs semmilyen mentális betegséged amúgy vagy hajlamod rá, akkor az ha néha elszívsz egy szálat a világon semmit sem fog okozni.
13/23 Pánczél válasza:
ez nagy hulyeseg :D futol nem leszel ostoba :D biotol az leszel 3ev alatt abba bele pusztulhatsz
14/23 GVS válasza:
Én háromszor szívtam életemben, mind a három sajnos negatív élmény volt. Az elsőnél szívtam három slukkot belőle, jó sokáig lennt tartottam, majd magával ragadott egy világ, ahol nem volt testem és olyan volt, mintha keringett volna körülöttem az univerzum nagyon gyorsan. Azt hittem örökre ott maradok, de aztán vége lett. Ez annyira sokkolóan hatott rám, hogy utána másfél évig nem gyújtottam rá fűre. A második alkalomnál felesbe szívtunk egy cigire való adagot. Nem éreztem meg azonnal a hatását viszont utána úgy éreztem, hogy szétmegy a világ. A többit nem tudom leírni sajnos nem tudom emberi szavakkal elmondani. Ezt a kettőt képes voltam feldolgozni, viszont a harmadiknál egyik munkatársammal cigiszünetet tartottunk aki poénból beletett füvet a cigimbe, amit azonnal megéreztem. Egy pillanatra elfeledtem, hogy én ki vagyok. Kettőslátásom volt és olyan érzés volt, mintha egy Rubik kocka lennék és össze vissza tekergetnének. Az utóbbit még nem dolgoztam fel teljesen. A füvet csak olyan embereknek ajánlom, akiknek tényleg bírják!
16/23 4/20 válasza:
Hello. 6 éve szívok füvet 3 éve napi rendszerességgel 1.5-3 grammot. 22 éves vagyok, állandó munkahelyem van. Együtt elek barátnőmmel egy másfél szobás lakásban teljesen normális életet. Se mentális se fizikai problémám nincs. Hozzá teszem nem szívok soha semmilyen útszéli szedett vedett szart se herbált.
17/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt semmi negatív érzésem eddig, max. annyi hogy köhögtem a füsttől mert amúgy nem vagyok hozzászokva, nem dohányzom. Múltkor pipából szivtunk a pasimmal, az jobb volt...de ilyen képzelődéseim nem voltak, csak jól éreztem magam és mindenen röhögtem és úgy éreztem hogy még szerelmesebb vagyok a pasimba mint előtte (pedig amúgy is nagyon szeretem őt- 4 éve együtt vagyunk)És másnap nem voltam bamba tőle mint pl. ha beveszek 1 Xanaxot este amikor nem birok elaludni, meg nem fájt a gyomrom mint pia után. (a piát nem birom)
2014. szept. 2. 23:03
18/23 anonim válasza:
nekem konkrétan megbélyegezte az életem..17 évesen kikeltem magamból, nekitámadtam szüleimnek, megpróbáltam felvágni az ereimet, dobáltam magam összevissza, kiakartam ugrani az ablakon.. a bal kezem tele volt nagy foltokkal ahogy megpróbáltak lefogni..miután nagynehezen bevittek a kórházba, rátámadtam az orvosokra is..2 nap teljesen kiesett, mindent úgy mesélt anyum, mert ő nézte végig h min megyek keresztül.. jelenleg pánikbeteg vagyok, bajok vannak a szívemmel és vérnyomás problémáim vannak. drogambulanciára járok. teljesen tönkretettem magam. ha visszagörgethetném, máshogy csinálnám!!!!!!! pszichiáter mondta, hogy 15%al növeli az elmebetegség kockázatát a cannabis.. ja, és lány vagyok..:/
19/23 anonim válasza:
előző vagyok.. azt kihagytam, h volt bennem 10 nyugtató, és tisztán szívtam..
20/23 cli_hlt válasza:
A mérsékelt kannabiszfogyasztás legfeljebb akkor okoz mentális problémákat, ha amúgy sem vagyunk kerekek.
Aki hajlamos pánikolni, az ráparázik, aki meg arra hajlamos, annak lehet egy jó kis pszichotikus epizódja.
Úgy, ahogy semmilyen tudatmódosító szer, úgy a fű sem való mindenkinek (bezony, az alkohol sem).
Nekem 10+ év használat után egészen rendben van az agyam, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!