Kb. Mennyi idö alatt lesz kitartásom a sportban ha. Bőv. Lent!?
Figyelt kérdés
Naponta 1000-t ugrökötelezek és (egyenlöre csak) kocogok? Néhány adat: 14 éves lány vagyok, vékony testalkat, eddig még nem sportoltam. Ha még néhány adat kell akkor ird meg köszi. Amugy azért szeretnék sportolni mert lesz tavasszal egy border colliem és ö sok mozgást igényel :)#kutya #futás #sport #tavasz #Border collie #ugrókötél #kitartás #kocogás #ugrálókötél #ugrálókötelezés
2014. aug. 18. 19:16
1/4 anonim válasza:
Akkor lesz kitartásod a sportban, ha nem bután kezded el.
Az, hogy eddig nem sportoltál semmit, aztán egyből ezer ugrókötéllel akarod kezdeni, az butaság.
Akkor az első három edzést talán még meg fogod csinálni, ha egyáltalán meg bírod, aztán jön a sérülés, az unalom, az, hogy nincs sikerélmény, és szépen csendben abbahagyod.
!!! FOKOZATOSSÁG !!!
Kocogáshoz egész jó (nem könnyű, de nem is túl nehéz) mondjuk ez: [link]
Ugrókötelezéshez próbálj valami hasonlót alkotni.
2/4 A kérdező kommentje:
nem ugy gondoltam hogy egyszerre ezer hanem hogy egy nap 1000-et nem egyszerre!
2014. aug. 18. 21:49
3/4 A kérdező kommentje:
21:11 amugy rájöttem h igazad van a fokozatossággal kapcsolatban.. régóta szeretnék hosszútávon soprtolni (részben a bolond tesitanárunk miatt xd) és az elsö nap mindig valami extrémmel kezdtem és hamar feladtam egyébként ez az edzésterv amit küldtél szuper le is irtam egy pappírra holnap el is kezdem :) köszi (Y)
2014. aug. 18. 21:58
4/4 anonim válasza:
Oké, szurkolok neked, hajrá! :)
Ha úgy érzed az elején, hogy kevés, akkor se kell erőszakosan többet csinálni. Adj időt a testednek, hadd szokja. Így rá tudsz állni arra, hogy állandóan sportolsz, nem csak rohamszerűen néha rád jön.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!