Eléggé izzadékony vagyok. Mit tegyek? Már mindent kipróbáltam.
Figyelt kérdés
Sokat izzadok. Télen, nyáron egyaránt. Nem öltözök melegen. Mégis izzadok. Miért? Sok lenne a folyadékbevitelem és egy része ott távozik? Pedig nem iszok sokat, csak amennyit kell. Próbáltam már Old Spice-t, Axe-t és egyéb spray-ket, de semmi változás. Mit kellene tennem, hogy ne izzadjak sokat?2010. jan. 14. 19:18
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Kamaszkorban ez előfordul a hormonális változások miatt. Idegi alapon is lehet.
2/4 anonim válasza:
Én is sajnos, dezodor nem jött be, próbáld ki a Rexona stickt-et, ilyen amit ki kell csavarni, és ilyen fehér tömb... izzadsz tőle ugyan, de nem büdös lesz, hanem mivel ez is megolvad és reakcióba lép, nagyon kellemes illata lesz az izzadságodnak... 15F
3/4 anonim válasza:
probáljátok ki a patikai ecsetelöt ha ez sem segit
ide nézzetek be
lesz segitség :) és hogy miért itt egy röviditett leirás mi is a koros izzadás
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__58869..
4/4 anonim válasza:
Solutio antisudorica! Pórbáld ki, nagyon jó, én úgy izzadtam szinte mindennap, hogy a pólom átázott meg minden, angyon zavrt kirpóbáltam és semmi! Csak ajálnai tudom! 300-400 Ft körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!