Hogyan tartsam tisztán a lábkörmeim?
Figyelt kérdés
A nagylábujjamon alig tudom kivakarni a koszt a köröm alól. Tudtok vmi jó megoldást?2014. aug. 18. 12:55
1/8 anonim válasza:
Szereintem keress valakit, aki szeret lábakkal foglalkozni, és kérd meg hogy segítsen.
A legkézenfekvőbbnek az tűnik, hogy felülről pont nem látod a megfelelő szögből a körmödet, hanem szemből/alulról kellene valaki másnak látnia.
2/8 anonim válasza:
Szerintem áztasd jó hosszan vízbe, mert ilyenkor megpuhul a körömlemez és hátha könnyebben ki tudnád piszkálni alóla a koszt. Vagy másik megoldás lehet, hogy most így hagyod, ahogy van és megvárod, hogy lenőjjön a köröm, így majd le tudod vágni. Ez kb. 2 hét.....
3/8 anonim válasza:
Ja..., és eszembe jutott még egy megoldás, ha sürgős lenne a dolog. Végső esetben ki is festheted valamilyen sötét színre, pl. feketére.:)
4/8 anonim válasza:
3-aska: főleg ha hapsi, ugye? Az nagyon jól nézne ki.
5/8 anonim válasza:
Négyeske! Nem gondolod, hogy ezt arra az eshetőségre írtam, hogyha a kérdező lány?!
7/8 A kérdező kommentje:
Nőnemű lény vagyok. :D
2014. aug. 18. 23:29
8/8 anonim válasza:
Fene ezt a lábfétist. Már a lábujj is beindíott, de még ilyen aranyosan közölni, hogy lány vagy... meglágyítottad a szívem mint Calgon a vizet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!