Hogy tartsam meg ezt? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, igazából minden egész és teljes körülöttem. Van egy-két régi sérelem, de szeretem a családomat, a barátaimat és az iskolámat is. Egy éve megbetegedtem, 4 hasi műtéten estem át, sokáig életveszélyes állapotban voltam. Miután viszonylag felépültem, persze felhagytam az addigi hajnali bulizásokat kísérő ivászattal, cigizéssel és a kórház által ajánlott diétát követtem. Látszott is rajtam. Nagyon csinos voltam. De lassan visszaáltam a régi szokásokhoz. Imádom a barátaimat, ők nem csak ilyen " bulihaverok", osztálytársak és igaz barátok is, a hétvégi bulikból pedig nem akarok kimaradni, de ha mindenki iszik, akkor én nem érzem jól magam, mert olyankor teljes n máshogy viselkednek, nyomulnak pasikra stb. De szeretnék újra egészségesebb lenni, a cigit már egy hónapja letettem, nem hiányzik, sok zöldséget, gyümölcsöt és fehér húst eszem, kenyérből csak tk. kenyeret és este 6 után abonettel helyettesítem. Napi szinten megiszom 1,5-2 liter vizet, cukor nélküli teát. Itthon szoktam szobabiciklizni, tornazni, eljarok fitness terembe és szaunába is, csak ezzel a hétvégi bulizással van gond. Kerültetek már ilyen helyzetbe? Nem akarok kimaradni a bulibol de elinni a penzemet, pasizni es berugni sem. Valamikor ez a része is megvolt az életemnek, de nem akarom még egyszer. Mit tegyek?2014. jan. 6. 23:11
1/1 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy buli előtt fél órával beveszel 2-3 Nervenpflege tablettát. Ez gyógynövényi, szorongás csillapító és nagyon jót tesz az idegeknek és ettől Te is lazán nyomulni fogsz a pasikra! (de ezzel szerintem ne vezess autót!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!