A fiam lenyelt egy halat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Történt az eset, hogy fél órája a fiam az akváriumba lévő halainkkal játszadozott. Gondolta kipróbál valami újat ezért lenyelt egyet. Mi a teendő ilyenkor?2014. aug. 17. 17:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi. A halnak már annyi.
Nyilván ha mérgező volt, forduljatok orvoshoz.
Egyébként elég hihetetlen eset.
2/9 anonim válasza:
Most már nem kell enni adni egyiküknek sem.
3/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Mármint a gyereknek, a hal már valószínűleg megHALt.
4/9 A kérdező kommentje:
Rettentően fáj a hasa szegénynek, úgyhogy megyünk az ügyeletre :(
2014. aug. 17. 21:11
6/9 anonim válasza:
Uh, ha fáj a hasa akkor lehetséges, hogy megakadt a bélrendszerben a porcváza, és legrosszabb esetben ki kell műteni. Jobbulást neki! (négyes voltam)
8/9 anonim válasza:
Az én fiammal is ez történt egy pár hónapja, szaladni kellett az orvoshoz, mert mérgező halat nyelt le! 3 napig lábadozott, végig hányt, fájt a hasa és azt állította, hogy szédül...! Szerencsére nem lett komolyabb baja :)
9/9 anonim válasza:
Arra nem is gondolsz, hogy egy gyerek ne játsszon akváriumi halakkal? Ami neki játék, az egy állatnak szenvedés? Milyen ember vagy te? Erre tanítod a gyerekedet? Nem arra, hogy védje és becsülje az állatokat? Szégyen vagy mint szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!