Kiégtem 21 évesen, semmi nem motivál az életben, talán a drogok segítenének?
Figyelt kérdés
Hónapok óta,sőt lehet már egy éve is,hogy nem csinálok semmit. Reggel felébredek és ki sem mászok az ágyból csak a gép előtt fekszek,lekötöm magam filmekkel,facebookkal. Csak azért kelek ki,hogy egyek. Sok dolgot szeretnék mégsem motivál semmi.. Eljárogatok éjszaka bulizni,akkor is alkoholban mértéket nem tartok,minden jöttmentbe szerelmes leszek,de kb három nap múlva ki is ábrándulok. Undorodok magamtól,a lakás is koszos,mocskos,magamat is teljes mértékben elhagytam.Gondolkodni se bírok,minden megterhelő,ha állnom kell is érzem ,hogy nehézkes,sokat fáj a fejem. Eleinte segített valamennyit,ha társaságban voltam,de azt veszem észre,hogy már az is kevés,untatnak,pedig folyton új emberekkel ismerkedem. Ha tehetném soha fel sem állnék,csak feküdnék. Álmos vagyok egész nap és gyenge. Már edzeni se járok pedig régen nagyon szerettem. Lusta vagyok még felöltözni is.Elmentem párszor pszichológushoz,de semmit nem ér. Nekem kellene tennem valamit,de nem tudom,hogy mit és hogyan? Semmibe nézem magam,olyan dolgokat tettem már meg amit azelőtt soha nem tettem volna,azt sem tudom már ki vagyok,úgy érzem egy halott ember..2014. aug. 16. 19:00
11/16 A kérdező kommentje:
Ma már nem így telnek a napjaim,bár híztam sajnos emiatt nagyon sokat!! Most ezt akarom elkezdeni leadni,amúgy főiskolára beiratkoztam így ott vagyok kb egész nap,plsu emberek között,új környezet. Bár azt észrevettem,hogy nem vagyok teljesen egészséges még mindig,de nem gondolok már a rossz dolgokra,próbálok változni és változtatni!
2014. okt. 1. 21:42
12/16 anonim válasza:
Én azt mondom neked hogy bár valóban veszélyesek a drogok lehet hogy éppen a te esetedben segíthetnének is túljutni bizonyos dolgokon. Pl rájöhetnél mit szeretsz csinálni és lehetne új életcélod. Rászokás veszélye csekély csak ha te is úgy akarod!
13/16 A kérdező kommentje:
Adhatnál pár tippet,persze privátban!! érdeklne
2014. nov. 29. 11:25
14/16 anonim válasza:
Semmiképp ne próbáld ki egyik drogot sem, mert az biztos nem ad megoldást. Különböző drogok különböző módon hatnak rád, akár egyszeri használat után is. Az egészséged és az életed nagy kincs, vigyázz rá és becsüld azt. Önismeretre lenne szükséged, céltudatos életre és persze kevesebb számítógépre. Hidd el, sok ember van hasonló vagy talán rosszabb helyzetben és ők sem adják fel. Beszélgess a szüleiddel, vagy közeli rokonaiddal a dolgaidról. Legyen rendszer az életben. Tegyél meg olyan „dolgokat”, amelyekre te magad is büszke lehetsz.
15/16 A kérdező kommentje:
csak arra nem gonodltok,hogy az ilyen emberek ,mint mi nekünk rossz a szülői hátterünk? szóval ez kizárva!
egyébként azóta sok minden változott. jobb lett a helyzet,járok fősulira és ez eléggé meghatározza az életemet,eddig sokat mozogtam új társaságban,de már annyira nem érdeklenek és inkább munkát keresek,úgy néz ki ,hogy meg is kapok egy állást :) sokat tanulok nincs is időm lustálkodni :D ma pont vége az összes zh-mnak így ma megengedtem magamnak a pihenést,de hétvégén újra belevetem magam :)
2015. márc. 25. 20:56
16/16 anonim válasza:
2021. december
És hogy vagy manapság?
Mi lett veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!