Mydeton 150mg mellett lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon erős fájdalmaim vannak kb fél éve a csípő/keresztcsont környékén,gyógytorna,orvos minden volt már de eddig nem javul és ezt az izomlazítót ajánlották.Most a kérdés az,hogy az izomlazító mellet lehet edzeni ? MMA edzés szóval nagyon igénybe veszi az izmokat.Esetleg nagyobb esély a sérülésre húzódásra vagy edzhetek nyugodtan ?2014. aug. 14. 11:19
1/1 hektorr7 válasza:
Én régen szedtem izomlazító hatású gyógyszert és úgy elvitte az izmaim erősségét hogy hihetetlen. Nem fogsz tudni megemelni egy másik embert az MMA során szerintem. Teljesen le fogja gyengíteni az erőnlétedet ez a gyógyszer!
Ja és alapszabály minden sportnál hogy erős fájdalmak mellett illetve keresztcsonti sérülésnél tilos a sportolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!