Honnan tudom kikérni az orvosi kartonomat?
Figyelt kérdés
A gyermekorvoshoz mikor elmentem, hogy kikérjem a kartonomat, hogy át tudjak menni felnőtt orvoshoz, akkor azt mondta, hogy mivel én 1-2 év után mentem csak kikérni a 18. év betöltése után, így náluk már nincs, hanem a kartonozóba, amit pedig nem tud, hogy hol van, de onnan kell kikérni. Azóta sincs orvosom, mert anélkül sehol nem tudnak felvenni... de viszont senki nem tudja, hogy honnan lehet kikérni a kartont. Valaki nem tudna segíteni? Fontos lenne mert évek óta nem tudok így orvoshoz elmenni.2014. aug. 14. 10:49
1/3 anonim válasza:
Helyileg hol laksz? Kerületi. Városi kórházban szokott lenni a kartonozó. En pl felnőtt dokihoz elmentem.udv ciki.szeretnek ide járni onhoz. Ennyi. Gyerekkartonom szerintem nem is tudom hogy van-e...
2/3 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán, de a felnőtt orvos is azt mondta, hogy karton nélkül nem tud felvenni.. de azt senki nem tudja, hogy hol van vagy akármi..
2014. aug. 14. 11:53
3/3 anonim válasza:
Esetleg a josa András kórházban kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!