Igaz hogy 7. -8. osztályban orvosi vizsgálaton megnézik a puncit illetve a cicit?
Figyelt kérdés
egyszerre 4en kell bemennünk szobába és mindig úgy vizsgálnak minket.igaz hogy a puncit illetve a cicit is megfogják nézni?:o2014. aug. 10. 23:28
1/5 anonim válasza:
Puncit nem néznek kedves kérdező, a mellbőséget visznt igen, de nem kell szégyellősködni, semmi extra!!:)
2/5 anonim válasza:
Én most fejeztem be a 8. Osztályt de ilyen vizsgálat nem volt ez idő alatt.amúgy az iskolaorvos nem nőgyógyász és ilyen vizsgálatokat nem végez.
3/5 anonim válasza:
Meg ha végezne is (de nyugi, mert nem) szülőnek hozzá kellene járulnia.
4/5 anonim válasza:
7-et végeztem...nálunk mindig csak súly magasság szemet stb.t néznek... Olyan orvosi vizsgálat viszont volt hogy a gerinced nézték...ott felülről természetessen lekelett vetkőzni a cicifix rajrad marad:) de ezt is csak akkor kell ha a szülő beleegyezik Ès ha te szeretnéd:)
5/5 anonim válasza:
Az a nőgyógyász feladata. :) Nálunk olyan volthogy a lányokak a méhét tapogatták,hogy rendben van-e. Persze megkérdezik,van már mensid. A fiúknak talán s herét tapogatták,de ezt nem tudom. XD Amúgy ez 7.-be volt,most megyek 8.-ba. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!