Párom 35 éves vékony típusú férfi. Nagyon sokat ver a szíve orvosi vizsgálaton 168/percet vert. Emellett éjszaka arra ébred, hogy nem kap levegőt. Ki szoktam nyitni az ablakot és nyugtatgatom, az segít egy kicsit. Mi lehet az oka?
lehet:
1.szívprobléma
2.neurológiai
3.táplálkozási
én arra gyanakodok, hogy vékony = alultáplált, gyenge immunrendszer+idegrendszer = egészséges étrend, életvitel, mozgás és kiegészítők kellenek neki.
menjetek el több orvoshoz is, de sajnos fennáll a lehetősége, hogy senkit se fog érdekelni vagy félrediagnoztizálják. 8 orvos után már általában 2-3 egyformát mond.
és folyamatosan kutass a neten a tünetek és kezelések után. életet menthet.
Köszönöm a válaszokat! Vérvételre megprobálom rávenni hátha csak ennyi a gond.
Citromfű teát szoktam neki adni néha csak most nyáron nem igazán fogja meginni hiába hűtőm le.. Tabletta: Sajnos ezzel is gondok vannak, mert miikor a gyógyszertárba is bemegyek a legkisebb gyógyszert kérem mert egyszerűen a nagyobbat nem bírja lenyelni.
A praktikákat elmondom neki, hátha sikerül.
Stressz van sajnos mindig...
A pajzsmirigyet nézték és azzal nincs gond.
Az a baj, hogy szerintem sósan is eszik mint kellene, vízet pedig sokt iszunk."Ez volt az újévi fogalamunk."
Vékony de sokat eszik. Elmegyünk több orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!