Vékony szálú, formázhatatlan, szörnyen zsíros hajra valami?
Figyelt kérdés
Dús de vékony szálú a hajam, nagyon csomósodik is, és iszonyatosan hullik. Régen sokat vasaltam de ezt 1,5 éve abbahagytam, viszont tavaly besütötte unokatesóm mert esküvőre mentünk, délután 3kor besütötte + 1 kiló extra erős hajlakk, 6ra mikor kezdődött az esküvő ragadt mint a szikszalag és úgy nézett ki mint amit lenyaltak borzalmas volt, volt nálam egy hajgumi azzal kötöttem fel lófarokba. és nagyon zsírosodik is, ma megmosom este akkor holnap este már úgynéz ki meg a szaga és a tapintása is olyan mintha 3-4 hétig nem mostam volna, lelapult.... tincsekbe összeragadt. Találtam egy sampont amitől mosástól számítva 3-4 órán át puha,dús, illatos és gyönyörűen fényes lenge lesz a hajam... de utánna egyre inkább összeáll, csomósodik elkezd lelapulni, kimegy az illat és ennyi volt. Valami ötlet?2014. aug. 12. 11:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!