Lehetséges ez 16 eves vagyok a többi lent van?
Figyelt kérdés
Kb 14éves korom ota rendertelenul alszok nyári szunetekben fent vagyok reggel 6ig es mar leglesobb 10:30kor fent vagyok, ha pedig suli van akor fent vagyok 3ig es 7kor kelek , lehet hogy emiatt meg tudtam volna álmi a nővésben ?? Elore is koszi a valaszotokat :*
16/f
2014. aug. 11. 11:00
1/5 anonim válasza:
Off: Ez engem is nagyon érdekel... 16/f
Am kérdező milyen magas vagy?
2/5 anonim válasza:
a magasságotoknak semmi köze nincs a kevés alváshoz... genetikai adottság ki milyen magas lesz majd... ha a szüleitek-nagyszüleitek alacsonyak, akkor ne nagyon számítsatok arra hogy ti majd magasak lesztek, de van még remény nőni... fiúknál van hogy 18 éves koruk után kezdenek el megnyúlni :)
3/5 anonim válasza:
Köszi! :) Megnyugtattál, bár én csak 172cm vok, úgy, h apukám 188, anyukám 175cm...
4/5 anonim válasza:
akkor te szinte biztos hogy nőni fogsz még, mert alapból a gyerekek mindig magasabbak legalább az egyik szülőnél... :) de a 172cm-el se vagy pici már.. :)
5/5 A kérdező kommentje:
170cm vagyok :) apum 178
2014. aug. 11. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!