14 éves lány vagyok 38kg és 166cm. Nagyon sovány vagyok? T_T
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 21:35
2/9 anonim válasza:
Vekony. Amig nem kuldesz kepet, addig nem tudjuk megmondani. Egy nalad 10 centivel magasabb "model" 50-55kg. Es te gondolom nem vagy az. Szoval gyorsan fuss el a mekibe es egyel meg mindent:) persze vicceltem...egyebkent csontozattol is fugg, de attol meg tuti vekony vagy. Esetleg egy kep akar privatban?!
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy tízest kb fel kellene kapnod. De nem úgy, hogy nekiállsz gátlástalanul enni, hanem mozogsz, és tudatosan étkezel. Esetleg keress meg egy képzett személyi edzőt, ha lehetőséged van rá. ők értenek ezekhez a dolgokhoz. Nekem nagyon sokat segített, már egy-két hónap alatt. Mondjuk nekem fogynom kellett, meg kicsit szálkásodnom. Szar volt az egyik vállam, az is javult, meg a tartásom (gerincoszlop) is.
4/9 anonim válasza:
Nem biztos. Csontozattól, testalkattól is függ (ha pl. ún. tisztán aszténiás alkat vagy, akkor egyáltalán nem kevés), ill. attól, hogy a 166 cm-t mikor érted el, milyen gyorsan, hogy most még erősen növésben vagy -e stb. Ha koplalsz, vagy hánytatod magad, akkor kevés.
Pl. balerina nemileg lehetsz ilyen "magassággal" (azok általában jóval alacsonyabbak), de ha mégis, akkor teljesen jó a súlyod.
5/9 anonim válasza:
38 kg????
IGEN!!! NAGYON SOVÁNY VAGY!
Többiek, térjetek már észhez! Ez bőven anorexia szint!
166 centihez nőnél az ideális súly 52-58 kg. Egy szegény anorexiás tinicsontváz írogat ide már megint. :(
7/9 anonim válasza:
én 170cm 48kg 14 éves vagyok akkor én??
8/9 anonim válasza:
Utolsó, te is jócskán sovány vagy, de ez azért már szerintem megüti a normális szintet.
9/9 anonim válasza:
Szerintem egy 10kg-val nehezebb lenne a normális a te magasságoddal. Ha evési zavaraid vannak, akkor keress egy pszichológust, az talán tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!