Hol lehet tájékozódni a hallókészülék árakról?
Figyelt kérdés
Elképesztő, hogy mindenről tájékoztatnak a szolgáltatók, csak az árakról hallgatnak szemérmesen. Ha véletlenül betévedsz valahova, az ott dolgozók rábeszélnek az általuk forgalmazott márkára. Nem is tudod kipróbálni-összehasonlítani mert nincs mivel, pláne az árakról sejtelmed sincs. Valahol van egy reális összehasonlító oldal? Örülnék a segítségnek, mert sok időt töltöttem a keresgéléssel - hiába.2014. aug. 10. 22:10
1/3 anonim válasza:
Ha bemesz valahova es nem monddjak meg az arat setalj el. Ha megkerdezik hogy akkor mar nem aktualis? Te meg:latatlanba nem tudok semmit sem mondani. Penz van nalam de nem hiszem hogy eleg. 2.verzio:az araz szeretnem tudni ember!
2/3 A Hallás Társasága válasza:
Közel 360 olyan hallókészülék van jelenleg, amelyeket az OEP támogat. Ezeknek a készülékeknek az ára mindenki számára hozzáférhető az OEP weboldalán: [link]
Első lépésként azonban mindenképpen érdemes (és szükséges) hallásvizsgálaton részt venni egy halláscentrumban (többnyire ingyenes), vagy egy audiológiai szakrendelésen, mert a hallókészülékeket az egyedi élethelyzetnek, a károsodás mértékének, illetve az egyedi igényeknek megfelelően lehet kiválasztani és felprogramozni. Jelenleg olyan weboldal még nincsen ahol az összes hallókészüléket össze lehet hasonlítani, de hamarosan lesz :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget. Nem értem, miért nekem kell használati és műszaki dokukat összeszednem, mert a forgalmazó semmit sem ad. Most tudom meg, hogyan lehetett volna még programozni a készüléket. Ezt szerintem 100 emberből talán egy, ha meg tudja oldani. A linkelt oldalról letöltöttem, kinyomtattam. Sokkal világosabb minden. Köszönöm még egyszer!
2014. aug. 11. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!