Ha enyhén rosszul látok távolra, már ugrott a vadászpilótára való alkalmatosságom?
Figyelt kérdés
Egy kicsit rosszabbul látok távolra, sok volt a számítógépezés régebben. Remélem ez azért korrigálható.2014. aug. 9. 23:17
1/14 anonim válasza:
Szerintem ugrott (de az érintett törvényben benne van azt hiszem), viszont lézeres szemműtét után egy évvel asszem még lehetsz pilóta. De nagyon bizonytalan vagyok benne, régen olvastam azt a törvényt.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm szépen. Nagyon sajnálom, de azért reménykedek, mivel tökéletes volt a látásom, és csak egy kicsit romlott, a monitor miatt. Szemüveggel esetleg ez javítható lenne?
2014. aug. 11. 11:32
3/14 anonim válasza:
Figyi, inkább nézd meg a törvényben, mert én annyira azért nem emlékszem rá, és jobb, ha biztosan tudod.
Szemüveggel persze javítható a látás, de szemüveg szinte biztosan nem engedélyezett vadászpilótáknak. Ettől függetlenül a katonai pozíciók 99,9%-a még a szemműtét nélkül is nyitva áll előtted amennyire emlékszem.
4/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Esetleg ezt a törvényt, ha fent van a neten, el tudnád nekem küldeni? Egyébként 16 éves vagyok, és holnap lesz szemüvegem, tehát lesz ideje javulni a szememnek. A többi katonai pozíció nem fogott meg annyira, mint a repülés, mert nekem ez szinte egy álmom, kiskorom óta.
2014. aug. 12. 15:25
5/14 anonim válasza:
ja, hogy úgy érted a szemüvegtől javul-e? azt nem fog, de szemtornától esetleg igen, és nézz sokat messzire (=szabadban végzett tevékenység), atttól igen. Ott van még a műtét is, A törvényt meg fogom neked keresni.
6/14 A kérdező kommentje:
Kezdek félni, hogy az orvosin a szemészeten elhasalok. :(
2014. aug. 12. 20:24
7/14 A kérdező kommentje:
Ja és köszi, a törvényt akkor majd küldd el légyszi, ha megtaláltad.
2014. aug. 12. 20:24
8/14 anonim válasza:
Helló! Itt van. Nehéz olvasmány, a végéna mellékletben van ami neked kell. Örülj, mert úgy látom az összes fokozatba egy kisebb rövidlátás még belefér. [link] :)
9/14 A kérdező kommentje:
Hála istennek :)) Ez most feldobta az estémet, köszönhetően neked :) Köszönöm! :)
2014. aug. 12. 21:12
10/14 A kérdező kommentje:
Majd jó pár év múlva itt fogom tudatni az orvosi eredményeit! :) :D
2014. aug. 12. 21:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!