Gyakori szexuális együttlét lehet káros?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 22:52
1/10 anonim válasza:
ha lány vagy, igen. lehet tőle nászutasbetegséget kapni.:)
tavaly egy hónapon keresztül (nyaralásunk) minden nap kétszer együtt voltunk, és én hazafelé a repülőn sírva hagytam el a gépet, annyira kellett 1 (egy) percenként pisilnem, ugyanis fel voltam fázva, a gyakori használat miatt:)
2/10 anonim válasza:
ahha :) hólyaghurutot lehet kapni
3/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. 1 éve majden minden nap együtt vagyunk, eddig nemnagyon volt baj, csak néha voltak hüvelygombára jellemző tüneteim de max 1 hét és elmúltak, meg néha vérzik egy nagyon picit 2 menstruáció között
2014. aug. 9. 23:03
4/10 anonim válasza:
2-es vagyok, igazat írtam, nem tudom minek kellett lepontozni? Aki nem hiszi írja be a google-ba...
5/10 A kérdező kommentje:
Nempontoztam le. Segítettél. Utána néztem mán hogy mi is az pontosan
2014. aug. 9. 23:51
7/10 A kérdező kommentje:
Mi így mondjuk :)
2014. aug. 10. 00:09
8/10 anonim válasza:
2-es én felpontoztalak, nem csak tudom, de tapasztalom is rendszeresen a problémát :D Lekopogom, de már 4 hónapja nem volt. Ha kérdezőt esetleg érintené, akkor együttlét utáni pisiléssel (még ha csak pár csepp jön is ki!) megoldja ezt a problémát :)
9/10 anonim válasza:
pontosabban nem "mi", hanem "mink", nem?:D:D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) és én mindent úgy írtam ahogy itt nálunk mondják :)
2014. aug. 10. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!