Hogyan éljek nyugodtabban/boldogabban?
Ne azt írjátok, hogy menjek pszichiáterhez,mert már voltam, de az nem segít:((
Az a baj,hogy túl stresszes vagyok,minden apróságon aggódok,folyton figyelem magam, a gyerekeim.
Félek ha valami betegségről hallok.Rögtön kombinálok,mi lenne ha.....
Van,hogy annyira töröm a fejem,hogy pánikba ,depresszióba esek.Azt,hogy mikor voltam nyugodt,vagy mikor nevettem utoljára magam sem tudom:((
Nem tudom mit kellene kitalálnom, de valamit muszáj,mert néha úgy érzem nem bírom ....
Párom szerint mg kellene tanulnom a mában élni,nem mindig töprengeni...lehet...
A pszichiáter szerint is tudnék magamon segíteni, de akkor miért nem tudok kilábalni ebből??
Vagy,hogy csináljátok ti akik rendesen éltek?Nem aggódtok a sok mi lenne ha...kezdetű dolgokon?
Ha van valami ötletetek szívesen venném.
2 gyerekes anyuka
Én nagyon önbizalomhiányos, szorongó, gátlásos voltam régebben.
Elkezdtem Reikizni, azóta teljesen másképp látom önmagam és az életet.
Szeretem magam és öröm minden perc.
Nem meggyőzni akarlak, csak leírtam, hogy én a Reiki által találtam meg a saját belső békém.
A párodnak van igaza,halgass rá!!Ha mindig töprengesz,stresszeled magad,amint látom a betegségektől is félsz,elöbb utóbb be fogod vonzani a bajt(betegséget)!
Sztem jógáznod kéne mert az helyrebillentené a lelkiegyensúyod és pár hónap után úgy éreznéd magad mit akit kicseréltek;)
Az autogén tréning egy lazitási módszer, bárki tudja csinálni és majdnem mindenki meg tudja tanulni. Ezzel a módszerrel tudod saját amgadat "programozni", a negativ dolgokat visszafogni és a (realis) célok elérését segiteni.
NEM sport, hanem relaxációs technika. Nemtöl és kortol függetlenül lehet végezni, káros hatása nincs. Csak javasoli tudom mindenkinek.
Transzcendentális Meditáció:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!