Hogy egyem a fokhagymát? Egészben vízzel nyeljem le, vagy rágjam szét?
Figyelt kérdés
Ti hogy eszitek? Valaki itt egyszer ajánlotta, hogy jót tesz, de ha szétrágom az iszonyat erős, egészben meg nem tudom hogy érdemes-e. Úgy értem akkor az egészben is jön ki, nem?2010. jan. 12. 20:27
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez jó ötletnek tűnne, csak le kéne dobnom 10 kg-ot, így kenyér nélkül kéne ezt megoldanom. De köszi
2010. jan. 12. 20:32
3/7 anonim válasza:
süss husit és tedd mellé/rá a tepsiben/serpenyőben:) mi szószerint vadásszuk az ilyen sült fokhagymadarabkákat,nagyon finomak a húscafttól:D
4/7 anonim válasza:
ha pedig fogyni akarsz, igyál szűzteát, az felgyorsítja az anyagcserédet, így mellette bármit ehetsz, csak mértékkel! Első voltam
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. jan. 12. 20:38
6/7 anonim válasza:
Szét kell rágni, vagy összezúzni valamivel, hogy az allicin felszabaduljon ( ez csak oxigénnel érintkezve történik meg), így váltja ki egészséges hatását.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2010. jan. 13. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!