Mitől balmbulok el ilyen könnyen?
Szemokontaktust sem tudok tartani, mert 3mp utan bambulas lesz belole, folyamatosan mozgasban kell legyen a szemem, mert maskulonben elbambulok.
Nem vagyok szemuveges, es tokeletes a latasom, nem is kell.
Mitol lehet ez?
én akkor bambulok általában, ha fáradt vagyok :)
ha a fáradtságot kizárhatod, akkor lehet, tényleg valami szemprobléma. el kell menni szemészetre (kérj időpontot helyi SZTK-ba, kb. 30-40 napra adnak, érdemes, mert ezren várnak mindig)...
megnézik a szemed. lehet, hogy szemüveg kell, de az is lehet, hogy rejtett kancsalságod van (nekem pl. van, a jobb szememmel jobbra nézek, de amúgy ránézésre nem látni, szóval nem áll ketté a szemem. nekem is tökéletes a látásom, a repülőgép "rendszámát" szinte el tudom olvasni, túl közelre azonban nem tudok nézni rendesen, nem tud fókuszálni a szemem. +0,5 /+1,0 romlás is van, már huszonéves korom óta, de ez jó, mert ezzel kompenzál a szemem a kancsalságért... illetve ezért az agyam sokszor csak az egyik szememet használja... - orvos mondta. ezért ha fáradt vagyok, én se tudok nagyon nézni, elfáradok)
ennyit azért nem ér nekem egy szemüveg :D
tenyleg jol latok, kozelre is es tavolra is ugyszinten.
mindig vannak ilyen iskolai szemeszetek es meg a legalso sort is leolvastam. esetleg a koncsalsag szoba johetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!