Levágtam magamnak a járógipszem, sportolhatok már?
Figyelt kérdés
2 héttel korábban leszedtem a gipszet és elképesztően hiányzik a mozgás. Gyógytornáztam, nem fáj, jól vagyok. Mehetek már futni? Vagy még veszélyes? Letoló kommentek nem kellenek, elég lelki fröccsöt kaptam már, tökéletesen meggyógyultam.2014. aug. 6. 19:18
1/5 anonim válasza:
Először is menj el az orvoshoz egy röntgenre, mert ha nem forrt össze és elmozdul a csont, meg kell műteni, ami nem móka.
És nem, nem mehetsz még futni.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy most úgy érzed, hogy nincs bajod, de lehet, hogy még nem forrtak össze rendesen a csontok, nem poénból volt rajta a gipsz. Inkább most menj orvoshoz mint, hogy később több időre le kelljen mondanod a futásról.
3/5 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, majd megdicsér az orvosod.
4/5 anonim válasza:
Nem mindig kell az előírt ideig a gipsz, de egy röntgen valóban nem ártana. Futni? Én az első napokban alig tudtam megmozdítani a lábfejemet...
5/5 anonim válasza:
Mivel hogyan tudtad levágni a gipszet? nekem kezemen van de le akarom venni csak nem tudom mivel lehetne levágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!