Magas lett a cukrom, a doki amaryl gyógyszert írt fel. Szedte már ezt a gyógyszert valaki, mennyire vált be?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 16:16
1/5 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt szedtem, de két másik gyógyszerrel együtt. Igaz nagyon magas volt a cukrom. A gyógyszerek kb 2 évig hatásosak voltak, de sajnos utána romlott a cukrom, és a gyógyszerek már nem használtak. Most inzulinos vagyok
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen magas volt a cukrod? Nekem éhomra 8.4 lett, a doki szigorú diétát javasolt, de nagyon nehéz betartani.
2010. jan. 13. 13:35
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon magas volt már a cukrom akkor is amikor gyógyszert irtak (napközben 17-18 is volt). De ezt is sikerült gyógyszerrel beállitani. A diétára minden esetre nagyon figyelj oda, mert az fontos. Nekem például a tej nagyon megemeli, pedig nagyon szeretem.
4/5 A kérdező kommentje:
Két hete szedem az amaryl gyógyszert és eléggé odafigyelek a diétára, de éhomra 6,4 alá nem tudom vinni a cukorértéket. Nem tudom, hogy ez mennyire jó. Vagy menjek vissza a dokihoz.
2010. jan. 24. 19:12
5/5 anonim válasza:
Két hét még nem nagy idő, át kell állni a szervezetnek. Havi orvosi ellenőrzés egyébként sem árt a cukrosoknak. Szerintem a 6,4 kicsit sok, de még nem annyira vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!