Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedik egy füves?

Hogyan viselkedik egy füves?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom egy ideje elég furcsa. Szerintem kábítószert használ. Megtudnátok mondani milyen külső jelei lehetnek annak ha valaki füvet szív? Hogyan reagál a körülötte lévőkre és az életének eseményeire?

2014. aug. 4. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te mond el hogy az "egyik barátod" hogy viselkedik, mert annyira nem körvonalazható hogy egy füves hogy viselkedik. Nagyban függ attól hogy függő-e, és ha igen, milyen mértékben.
2014. aug. 4. 22:23
 2/11 A kérdező kommentje:

lassú.ahogy beszél és mozog. Van hogy ott állok mellette azt veszem észre hogy beszél magában(csak egy pár szót) , és nagyon elvan magával. Meg hunyorít mintha bántaná a szemét a nap

Fogalmam sincs mi ez...

2014. aug. 4. 22:59
 3/11 cli_hlt ***** válasza:
100%

A kannabiszfogyasztóknak nincs igazán közös viselkedés-, vagy öltözködésbeli jellemzőjük, mivel a kannabiszfogyasztás nagyon elterjedt, és nagyon sokféle ember használja, illetve maga a kannabisz nem okoz jellemző testi, vagy viselkedésbeli elváltozást.

Ha valaki éppen kannabisz hatása alatt áll, akkor előfordulhat, hogy véres a szeme (megduzzadnak a kötőhártya erei), illetve néha lassabban reagál, esetleg indokolatlanul nevet mindenfélén.

A helyzet azonban az, hogy a fenti tünetek egy pollenérzékeny emberre is igazak, akit épp most vettek fel az új munkahelyre :D

A "jellemző drogos vonások" című dolog egy fals mém, nincs ilyen.

Ha előhúzol egy ilyen cikket, amikkel tele vannak a kamaszoknak, vagy szülőknek szóló egészségügyi bulvárrovatok, akkor látni fogod, hogy tele van ellentmondásokkal, illetve a "tünetek" nagy része sok más állapotra, vagy természetes jellemvonásokra.

Aki látott már kamasz kölyköt, az tudja, hogy a "változékony hangulat" marhára nem attól van, mert speedet szórt a reggeli gabonapehely közé. :)

Egy szó mint száz, egyáltalán nem biztos, hogy az ismerősöd füvezik. (Lehet, hogy csak nem alszik eleget, vagy egyszerűen csak illyen).

2014. aug. 5. 10:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Elég régóta ismerem hogy tudjam nem ilyen alapból.

Már kérdeztem mi van vele azt mondta nincs semmi baja, megpróbálom elhinni amíg nem lesz semmi ami tényleg aggodalomra adhat okot.

Köszönöm hogy írtál :-)

2014. aug. 5. 15:12
 5/11 anonim válasza:
Szerintem herbálozik.A herbál az egy méreg én is sokáig szívtam tönkre tett lelkileg mint a szar. A tünetei:tágult pupillák,lelassulás,késői reflex,szomjasság,szédülés,hányinger,bambaság,össze vissza beszélés stb.
2014. aug. 8. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:

előző kommentelő te jószar herbált szívhattál. Engem az mindig felpörgetett.

Kedves kérdező a füvezéssel nincs semmi probléma, amíg (mint mindent) mértékkel használják. A szűk pupilla és a lassúság lehet ez is, de akkor pl. a szem általába extrémen véreres lesz.

De amugy akár rá is kérdezhetsz ha jó barátod

2014. aug. 9. 02:54
 7/11 anonim ***** válasza:
A reflex lassulása csak az átitatott mű fű szaroknál van. Mikor jól be voltam, igazitól, csináltam reflextesztet, 1000 jobb volt, mint tisztán. De ez ember függő.
2014. aug. 9. 03:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :-)

Már kérdeztem, állítása szerint minden oké

2014. aug. 10. 16:37
 9/11 GVS válasza:
Ez szerintem személyiségfüggő. Van több füves ismerősöm is, mindegyik máshogy viselkedik. A fű mindenkire másképp hat.Igazából erre nincs egyértelmű magyarázat.
2014. aug. 21. 01:43
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Veszekedtek hogy ki szívott jobb herbált :DDDD életképtelen gyökerek
2014. szept. 14. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!