Hogyan viselkedik egy füves?
lassú.ahogy beszél és mozog. Van hogy ott állok mellette azt veszem észre hogy beszél magában(csak egy pár szót) , és nagyon elvan magával. Meg hunyorít mintha bántaná a szemét a nap
Fogalmam sincs mi ez...
A kannabiszfogyasztóknak nincs igazán közös viselkedés-, vagy öltözködésbeli jellemzőjük, mivel a kannabiszfogyasztás nagyon elterjedt, és nagyon sokféle ember használja, illetve maga a kannabisz nem okoz jellemző testi, vagy viselkedésbeli elváltozást.
Ha valaki éppen kannabisz hatása alatt áll, akkor előfordulhat, hogy véres a szeme (megduzzadnak a kötőhártya erei), illetve néha lassabban reagál, esetleg indokolatlanul nevet mindenfélén.
A helyzet azonban az, hogy a fenti tünetek egy pollenérzékeny emberre is igazak, akit épp most vettek fel az új munkahelyre :D
A "jellemző drogos vonások" című dolog egy fals mém, nincs ilyen.
Ha előhúzol egy ilyen cikket, amikkel tele vannak a kamaszoknak, vagy szülőknek szóló egészségügyi bulvárrovatok, akkor látni fogod, hogy tele van ellentmondásokkal, illetve a "tünetek" nagy része sok más állapotra, vagy természetes jellemvonásokra.
Aki látott már kamasz kölyköt, az tudja, hogy a "változékony hangulat" marhára nem attól van, mert speedet szórt a reggeli gabonapehely közé. :)
Egy szó mint száz, egyáltalán nem biztos, hogy az ismerősöd füvezik. (Lehet, hogy csak nem alszik eleget, vagy egyszerűen csak illyen).
Elég régóta ismerem hogy tudjam nem ilyen alapból.
Már kérdeztem mi van vele azt mondta nincs semmi baja, megpróbálom elhinni amíg nem lesz semmi ami tényleg aggodalomra adhat okot.
Köszönöm hogy írtál :-)
előző kommentelő te jószar herbált szívhattál. Engem az mindig felpörgetett.
Kedves kérdező a füvezéssel nincs semmi probléma, amíg (mint mindent) mértékkel használják. A szűk pupilla és a lassúság lehet ez is, de akkor pl. a szem általába extrémen véreres lesz.
De amugy akár rá is kérdezhetsz ha jó barátod
Köszönöm a válaszokat. :-)
Már kérdeztem, állítása szerint minden oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!